Onze Hobby´s

   

Kaartneef Luuk Rossèl

 

 

 

 

Eén van mijn hobby’s is het maken van houten (bij voorkeur eiken) kleinmeubelen, zoals bijvoorbeeld onder aan deze pagina. Ook leuk is het maken van houten dier figuren, omdat Hetty gek is op olifanten en varkens heb ik daarvan enige probeersels hier onder staan.

Natuurlijk is de P.C. ook een vrij grote hobby, daar naast mag ik in de ochtenduren graag fietsen en bij mooi weer pak ik de Spartamet van Hetty en toer er lustig op los. Klaverjassen behoort ook tot mijn (onze) hobbys, met neef Luuk doe ik dit ook in wedstrijd verband via zijn werk. Zie voor uitslagen hiervan de pagina "de Klaroen". Sinds kort ben ik ook in het bezit van een draaibank (hout), hier later meer over.

 

 

Ook het zagen en snijden van olifantjes en varkentjes, zie hieronder, is een favoriete bezigheid, evenals het maken van pseudo bronzen figuren

 

Nieuw is een PC kast

Hetty is nogal fanatiek bezig met de zanggroep “ Zutfun klik op de link om naar haar pagina over "Zutfun" te gaan. 
IIn het verleden had ik een site over bier. Dit kwam ook doordat ik door mijn werk met brouwerijen over de hele wereld had te maken in die zin dat ik veel onderzoek voor hen deed naar de kwaliteit van hun etiketten papier, zg "Label Investigation", meestal stuurden ze dan behalve de labels ook flessen om het onderzoek beter te kunnen testen met onze lijm, vaak had ik het geluk dat men van hun produkt een doos of krat volle bierflessen stuurde zodat na de test de inhoud door mij thuis getest kon worden, (oh wat mis ik dat), iets wat ik met verve deed. Op die manier leerde ik dus veel bieren kennen zodat ik besloot dat te publiceren, helaas ben ik die pagina's kwijt. Maar ik hoop dat mettertijd weer op te pakken, de gegevens heb ik gelukkig nog maar het kost zo ontzettend veel tijd ondanks mijn vele vrije tijd.

Hetty's favoriete dier                                                      2 euro spaarvarken                                                   Hetty's favoriete dier   

Hetty's favoriet nummer 2 is het varken.

Met een elektrische figuurzaag, een paar scherpe beitels en wat schuurpapier kom je heel ver.

 

De Meubeltjes

 Links DVDkast 1 en 2, midden en rechts DVDkast 4.

Uiteraard staan de kasten niet allemaal bij ons!

Aisha

Aisha is de dochter van Angela en is de kleindochter van Annie en Bert de Heus.

Ze is geboren op 28-11-03

Omdat ze zoveel speelgoed bij Oma en Opa heeft moest er een speelgoedkist komen maar wel een heel mooie!!

 

 

  De kist is gemaakt van vurenhout ± 100 x 54 x 50 cm, de panelen zijn van plexiglas waar op dit moment afbeeldingen van Nijntje staan maar waar mettertijd tekeningen van Aisha zelf geplaatst kunnen worden.

                   

Telefoon / Tijdschrift kast

                                            

Keuken inclusief Albert's Beertender

                

De beste plek voor een Beertender, het moet niet te veel opvallen!

En verrijdbaar is ook ideaal!!!!

PC Kast